Fredag, flødeskum og mine fantastiske børn

 

 

Det har været en dejlig dag, sån var dagen ikke i går og derfor skrev jeg heller ikke.        Ventede Helena i eftermiddags, men som en stor positiv overraskelse kom Nikolaj, Ditte og Chiara også.                                                                                                                  “Sikken en fest 🙂 Helena og Nikolaj havde flødeskumskager med og jeg serverede pølsehorn som jeg bagte i går og æblekage med flødeskum.                                            De unge kom også på arbejde, Nikolaj hjalp mig med min telefon og Ditte med min simply com hjemmeside.                                                                                                     Maya og Chiara er bedste venner, de render rundt på gulvet, leger godt sammen  og deler hinandens legetøj, det er herligt. Indtil videre har det ikke givet problemer, men vi er stadig obs på at Maya ikke bliver sur på Chiara eller omvendt.

Alle børnene tog hjem, Maya og jeg fulgte Ditte og Chiara noget af vejen <3

 

Det var super hyggeligt, så jo jeg har haft en dejlig dag

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.