Et fantastisk arrangement.

Sov længe, kl var ca 12.30 før jeg var ude af sengen, havde dog været oppe for at give Mickey & Liva mad.

Jeg går jo meget op i hygiejne og orden før jeg bager, så der  blev der støvsuget, vasket af i køkkenet og så et lille bad.

Tre bradepandekager: En’ fyldt med chokolade og mandler, en’ med kanel, kærnemælk og kaffeglasur og en’ med kanel, æbler og mandler.

5 timer i køkkenet, med et godt resultat ( Håber jeg).

Min præst Hjørdis kommer forbi og henter dem i morgen tidligt, så de kan blive solgt til julebasaren.

Jeg skal naturligvis afsted så jeg også når gudstjenesten, hvor der også vil være Locia optog.

Det her arrangement i Præstebro kirke, ser jeg frem til hvert eneste år, det super hyggeligt for både børn og voksne. Boderne er åbne for salg af lidt af hvert. Der kan købes kaffe, kage, frokost ,sodavand og øl, gløgg og æbleskiver. I kælderen kan man lave sig en smuk juledekoration. Sidst på eftermiddagen blir’ der solgt lodder hvor præmierne er meget flotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.