skønne kvinder.

 

 

Redaktør :Jens E Lorenzen var heldigvis ganske fleksibel og imødekommende  over mit problem. Endelig fik jeg en god og overskuelig løsning med hensyn til at vedhæfte mine fotos til bogen, så nu skrider det fremad.                                                                    Ser gerne at min bog kan ligge klar til udgivelse i  September – November i år senest.    Jeg er gået i gang med at læse den færdige udgave og synes faktisk at den er super god.                                                                                                                                      Det må man godt sige om egne værker.                                                                             og jeg havde lavet kaffe aftale i eftermiddags ude i gården på bænken i det smukke varme solskinsvejr , med tilhørende rabarberkage og flødeskum.  Inden længe kom Lena,  også så vi havde en lille tøse fest hvor hver især Medbragte                                            Nå men min bærbar spørger efter strøm og jeg vil helst blive under min dyne.

Ønsker jer en ” forhåbentlig fortsat dejlig aften, med en masse dejlig kærlighed <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.