Luften tyk af store fede myg

 

Det har været en super dejlig dag.  Jeg havde lovet Polle rabarber kage og det fik han med flødeskum til da han kom trillende i eftermiddags. Tænk sig han blev i flere timer og senere da jeg var overe og træne kom han rullende og var tilskuer. Polle var også i bil, heldigvis for det er hårdt med alt den rullen rundt tænker jeg.                                      Det var en fantastisk god træning i aften, nok en af de bedste jeg har deltaget i.  Sjovt, hårdt og jeg kan tydeligt mærke at kroppen har nemmere ved flere af øvelserne, det er sejt nok. Mangler bare kunne  hoppe og at få lidt bedre balance.

https://www.facebook.com/1004940180/videos/487849273130888/

Store fede myg er kommet til Herlev, der var sååå mange nede i parken :).                       I dag har jeg lavet mad, det er store sager også selv om det ikke er sundt at spise bacon, æg og rugbrød men det var godt og længe siden jeg har spist noget varmt andet en havregrød og kartofler.                                                                                                   Jeg er ved at få samlet et hold natteravne  til på Fredag, var det ikke noget for dig at komme med på prøvetur ? 🙂 Det er mega hyggeligt  <3                                                Maya og jeg har været på vores aften tur, jeg vil vande min have og ta et dejligt bad før jeg hopper ind i mit dejlige nyvaskede sengetøj sammen med min lille skat.                    God mandag aften alle sammen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.