Finder min indre ro

 

Det er virkelig skrækkeligt som kroppen kan reagerer uden daglig anvendelse af medicin, jeg er virkelig hæmmet.                                                                                        Har måtte lade Maya besørge i haven hele dagen, for jeg ville ikke kunne gå normalt på gaden.                                                                                                                                Kroppen sitrer, ryster og  det  føles som om at den er angrebet af  tømmermænd  og influenza.                                                                                                                             Meeen det er nok kun mig der tror at andre kan se det.                                               Jeg var også så dum at hjælpe en sygeplejerske med en forflytning af Paul fra hans seng til kørestol.                                                                                                                   Det havde jeg ikke styr på, så i dag er det slemt med ryggen og min ene arm.                 Så jeg har ikke været hos Paul i dag.                                                                                 Til gengæld har jeg masser af tid til at tænke over livet.

I morgen formiddag klokken 10 har jeg en tid hos behandler Anette på Psykiatrisk hospital, men det kommer jeg ikke uden min medicin så det må blive en telefonsamtale.                                                                                                                    Ved ikke hvad tid jeg cykler op til Paul i morgen,  men jeg kommer derop.

Det bliver rart når jeg har taget min sovemedicin, så kommer der ro igen i mit indre <3

Ønsker jer alle en fortsat dejlig Søndag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.