Min Helle dag

 

 

Det er nok første gang at min nye sovemedicin ikke har givet mig søvn.                          Jeg havde mest brug for at prøve sove videre, men havde jo aftalt at gå i svømmehallen sammen med Ditte og Chiara.                                                                                             Vi havde en perfekt dag, først ville Chiara slet ikke i vandet, men hun kom hurtigt på andre tanker da hun så det lille bassin med legetøj og børn i alle aldre.                             Ditte og Chiara var også i vandruchebanen den var voldsom synes både Ditte og Chiara.

Nede i Herlev by, blev der serveret  gratis helstegt pattegris, kylling, Kartoffelsalat, blandet salat, flute, sodavand, øl, slush ice og popcorn, der var vi lige forbi.                    Da vi havde handlet kørte Ditte mig hjem, vi havde været væk i 4 timer.

Jeg skuffer mine to døtre, Ditte mente at det var ærgerligt at jeg ikke kan være mere sammen med Chiara, at have hende hjemme hos mig uden Dittes tilstedeværelse og gerne om natten.                                                                                                                 Helena var skuffet over at jeg ikke kom og så Annabells opvisning.                                  Det er svært for mig at køre alene med det offentlige og da Ditte ikke havde lyst til at deltage og Helena ikke havde plads til mig, valgte jeg at blive hjemme og sige ja til at svømme sammen med Chiara.

Lige meget hvad jeg gør er det aldrig godt nok, det er ikke fair.                                          Min behandler bad mig udtrykkeligt  om kun at tage mig af Paul og intet andet, jeg orker ikke det her.                                                                                                                        Det var min fridag i dag, i morgen tar’ jeg til Paul igen.                                                      I morgen får jeg det meget dårligt, for jeg har ikke husket at bestille medicin hos lægen for min borderline, bivirkningerne er at jeg føler at nogen skubber mig og at jeg har tømmermænd.                                                                                                                    At jeg ikke kan leve op til pigernes forventninger påvirker mig meget og de ved det.

Kærligst Helle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.