Flot kæmpet Maiken og Helle <3

 

Har været dygtig i dag, selv boret og sat en hængeampel op ude på væggen i haven, Nøjjj hvor jeg var usikker på boremaskinen, som Polle forærede mig for flere år siden, men som har ligget godt gemt i kælderen. Men jeg ku’ sæl !!                                            I dag var sidste trænings på Marts / April holdet og vi skulle lave en test som viste hvor meget vi hver især havde forbedret os fra start til slut,  må sige at jeg  er godt tilfreds med resultatet.  F.eks. Klarede jeg Planken 15 sekunder ved start og i minut i dag. Maiken klarede den 2, 45 sekunder ved start og 4, 20 min i dag, hun er virkelig sej, men Mayken træner også næsten hver dag. <3                                                                          På Torsdag fejres dagen med 70’er udklædning med præmier til de sejeste og bedst udklædte. Jeg har ikke tilmeldt mig, føler ikke rigtig for det, måske næste forløb som starter den 9 Maj. I stedet for vil jeg opleve min første banko aften siden før Corona, sammen med Therese.                                                                                                        Nu vil jeg gå i køkkenet og bage en fedt fattig gulerodskage 🙂   og  lægge mig til rette sammen med min Maya inde i sengen og håbe på noget spændende i fjernsynet at slutte aftenen af med

Kærligst mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.