En ven for livet

 

Da mine egen gøremål var klaret cyklede jeg til bageren for at købe noget lækkert til kaffen hos Polle.                                                                                                                  Vi hyggede os med kaffe og klarede hele verden før jeg gik i gang med rengøring.          Nøjjjj !!!  Efter 2 timers rengøring var der ganske fint og både Polle og jeg havde det rigtig godt med resultatet. Polle hjælper mig med så meget andet og rengøring er mit speciale.                                                                                                                              Forkælede mig selv i Rema på vejen hjem, med nogle smukke blomster til haven.          Nu har jeg en stor opgave til mig selv,  at finde billeder som skal sættes ind i min bog, bare lidt fra årene 1963 – 1993 og så er jeg DONE !                                                          Det lyder måske nemt men jeg skal ind og redigere og afmærke hvor de forskellige billeder skal være, det er ret ukendt for mig.                                                                      Mange kærlige hilsner på denne smukke Søndag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.