Flyttede hjem hos mormor <3

Mormors lille pige  Og Ditte er flyttet  ind for nogen tid, men vi håber  og venter at de to får en bolig meget snart.                                                                                                      Helena og Nikolaj  hjalp Ditte med at flyttet alt  hendes  indbo, som nu står hjemme i deres rækkehus,  flytningen skulle pludselig gå stærkt.                                                      Jeg elsker at børnene er der for hinanden, de unge tilbød også at hun og lille C kunne flytte ind midlertidig  hos dem men de er i forvejen godt presset  med to voksne, tre børn, baby på vej og to katte .Maya  og jeg er rykket ind i stuen, det fungerer godt foreløbigt :).                                                                                                                        C starter snart i vuggestue og Ditte på pædagog job, begge her i Herlev om ca 14 dage.                                                                                                                                Det her er svært og jeg holdt jo rigtig meget af Min svigersøn Mario.                                Sååå  ubeskriveligt surrealistisk  hvad som sker her omkring, derfor har det  også været umuligt  for mig at udtrykke mine følelser herinde.                                                              Det hele er sket så hurtigt og alligevel ikke.                                                                        Jeg forsøger at være en stærk mor og mormor, vil  gøre alt for mine børn .                     Det er dejligt at vide, pigerne ligger lige inde i min seng og sover nu, at vi i morgen skal vågne op sammen og møde Torsdagen.                                                                            Projekt i morgen er at en ung kvinde fra Dittes Story har tilbudt hendes hjælp og kørsel til at flytte Dittes indbo fra Helena  og ned til et opbevarings rum som jeg har lånt .

Så vildt mange mennesker har tilbudt Ditte husly og hjælp til at flytte hendes ting, det er stort.

Alt skal nok gå  siger mor , ting tar’ tid  og en’ dag af gangen.                                        Lille C skal være sammen  med storebror og far på Søndag.

Jeg er jo så også begyndt at stå tidligt op , det skal jeg lige vænne mig til.                        Sov godt mine kære læsere husk at værn om kærligheden <3 <3 <3 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.