Its raining again

I går  hentede Helena mig og Maya  KL 15. Jeg havde lovet at ta’ mig af børnene imens at de unge holdt Valentine s dag ude i byen.                                                                     Ditte og lille C kom  der til aften og spiste sammen med os, før hun skulle hjem og putte lille C. hos mor, det så hyggeligt <3 <3 <3 .

Helena og Nikolaj var først hjemme K.L. 24.00 Det var en lang dag for gamle Helle mor.

I dag har jeg haft en masse dejlig kvalitets tid sammen med lille C                                  og her til aften  været til afdelings møde, såååååå må jeg nok hellere lægge mig under dynen.

Maya kalder <3 <3 <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.