Før solen gik ned

Paul ringede i formiddags og fortalte at han var blevet udskrevet og ventede på kørsel til Lille birkholms omsorgscenter. Der skal han skal bo på ubestemt tid og modtage genoptræning mm. Det hedder et vurderings forløb.

Paul er fortvivlet og ulykkelig, men jeg gør hvad jeg kan.

 

På Hjerteambulatoriet.

Det så fint ud sagde hjertelægen, en fantastisk lettelse og en bekymring mindre for mig og min Jimmy.  Derefter inviterede han mig på brunch i restaurant Risico Herlev, som en ” forsinket mors dag gave, herligt, hyggeligt og lækkert.

Orkede egentlig ikke mere da Jimmy havde sat mig af på Tornerosevej, men min cykel stod og ventede. Først kørte jeg på kirkegården og vandede, så hjem i Paul lejlighed og pakke Hans tøj og ting, cyklede på apoteket efter hans medicin, handlede ind og hjem i lejlighed igen for at hente alt hvad jeg havde pakket til ham.  Nøjjjj min cykel er go’.

Øv altså, Paul havde fået en lille lejlighed UDEN altan og det var han meget ked af, meeeeeeeeeen VUPTI så fik han en bytter…-” Det er bare at åbne munden Paul sagde jeg, meget tilfreds med min hurtige indsats.. En fin sød lille lejlighed med altan han fik.

Helena og Sofie kom med Pauls computer <3

En meget træt Helle Cyklede hjem, før solen gik ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.