Regnen beskytter mig

Jeg var hos min psykiater Frank i eftermiddags. Har I en længere periode følt mig vred og udmattet. Jeg forstod på ham at min nattsøvn betød mest efter en af mine mange dårlige dage, måske er der ikke andet at gøre..

Nu får jeg to præparater til natten, stadig Imozop  7,5 mg og som nyt Quetiapin 25 mg. som er til behandling af psykotiske tilstande, aktive sindslidelser og svær depression.

Bivirkninger : Vægtøgning og forhøjet kolesterol.

( Har faktisk fået dem før)

Jeg skal tabe mig!!! Ikke ta’ på og får i forvejen medicin mod forhøjet kolesterol ????????

Tænk hvis jeg ikke havde læst om de bivirkninger…

Min kære Søster Sanne hjalp mig på rette spor i onsdags, jeg havde ringet hende op for at aflyse Bakken turen. Sanne er god for mig, meget forstående, tålmodig, får mig til at føle mig tryg  og hun accepterer alle mine facetter.

I onsdags forsikrede Hun mig om at jeg ville få det bedre når vi kom afsted, hvilket jeg også gjorde.

Tænker meget over hvor svært det er at sige fra, føler ofte at min selvbestemmelse bliver taget fra mig.

Regnen beskytter mig, ikke mange stiller krav til andre når det drypper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.