Fotograf : Søren Wonsild Glud

 

Dagen i dag er nok bare gået med at forberede mig med at skulle afsted til træning.  Ikke at glemme at  jeg også havde min skønne nabo Lena til kaffe i haven tidligere i eftermiddags, hvilket var virkelig givende. Vi snakker og pjatter altid,  hun er et dejligt menneske som jeg holder meget af. Lena gik ind til sig selv og hentede et stykke lækkert jordbærtærte med cremefraiche til os.                                                                    Træningen var god, underholdende, vejret perfekt.                                                            Sååååå hårdt !!!                                                                                                                  Men jeg bliver bedre for hver gang.                                                                                    Her hjemme er mine to piger syge, så det blir’ nok også snart min tur 🙂

Nu vil jeg putte mig under dynen sammen med min lille elskede Maya <3                        Derfor en kærlig godnat hilsen herfra <3 <3 <3

 

 

Fra Aldershvile slotspark den 27 Marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.