Min dejlige “søde” Mandag <3

 

Som vanligt er der liv her mellem 6 – 7  hver eneste morgen, når lille C er vågnet.          GAB !  Mormor er sååå træt.                                                                                              I formiddags kom Helena på et lille fransk visit, så der fik vi fire tøser lidt tid sammen.  Min veninde Jytte havde inviteret mig på frokost og hentede mig her hjemme klokken 12 Jytte havde fundet et rigtig godt spisested sted på Søborg Torv ” Cafe’ Engelhardt “, må sige at der vil jeg gerne komme igen.                                                                                  Vi to veninder havde nogle dejlige timer sammen <3

Senere på dagen mødtes jeg med Ditte og lille C nede i byen. Der skulle købes en masse rengøringsmiddel , så jeg kan gøre rent før de flytter ind siger Ditte 🙂  Nu når jeg er så god til det 🙂                                                                                                                 Jeg købte et par gode kager til os, ikke at vi behøvede dem, meeeeen…..  var så flotte at de absolut måtte med os hjem…og stå i køkkenet.

Min skønne nabo Lena kom forbi med ” Rigtige flødeboller fra en chokolade butik. Vi havde snakket om dem i går til kaffen ude i haven, at hun ville købe dem en dag, så jeg kunne smage luksus flødeboller. Allerede i dag stod Lena her med en stor kasse , mums de er fantastiske <3. Love it.                                                                                    Såååå meget  jeg har syndet.                                                                                               Meeeennnn træner jo igen Torsdag :).                                                                               På Fredag får Ditte nøglen til hendes nye lejlighed, så der bliver stor flyttedag. Mine to piger har så boet her hos mig i  7 uger.                                                                              Jeg har puttet lille C og Ditte er ude for at købe en støvsuger.                                          Maya og jeg  under dynen nu.                                                                                            Sov godt min kære trofaste læsere <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.