Der er altid plads til skønne dage

                                                                                Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sætte hendes hår.

Først nu sover min lille Chiara, vi har lavet lidt om på sove rytmen de sidste dage, men det laver Ditte mor hurtigt om når C er hjemme igen og det bliver i morgen hvis Ditte er okay.

Desværre har jeg ikke fået sat mig 100 % ind i hvad indgrebet i dag forløb, men Ditte har sendt mig lidt forskelligt.                                                                                                Hendes hjerte har været meget overbelastet, men forhåbentlig bliver det bedre nu.          Ditte ønsker ikke at jeg skriver andet end at hun har det godt og det respekterer jeg.

C er stadig hos mormor da Ditte skal holde armen i ro.

Jeg har haft nogle fantastiske dage sammen med mit kære barnebarn, det er første gang at hun har sovet her i to dage.                                                                                    Vi har haft det sjovt og vi har hygget os meget alle tre.

Her sidder hun ved min bærbar og ser fars musik videoer, hun elskede det.

Godmorgen mormor <3.                        .Morgenmad :  Havregrød med kanelsukker og                                                                                                 . smør, lækkert.

Maya skal også have mad mormor.         Frokost :    Rester af koteletter i fad med ris fra i går

Mellemmåltid : En kvart rugbrød med bamsepålæg.

En tur i parken og fodrer ænderne. 

Så blev det pandekage tid.

 

Jeg har både bagt gulerodskage og pandekager, sidstnævnte var en kæmpe hit for min lille pige.                                                                                                                                                                  En træt mormor vil gerne ønske jer alle en dejlig aften og                                                                               behagelig nat <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.