Aldrig alene <3

Ditte kom tidligt.                                                                                                          Jeg havde tilbudt hende at Chiara sagtens kunne blive en dag mere hvis hun havde brug for det, men hun savnede sin datter og ville gerne have hende hjem.    Det har været nogle skønne dage, men nu kan jeg godt mærke at lidt fridage også er tiltrængt.                                                                                                                        Jeg kørte med de to ned til Føtex i bymidten og herefter var planen at jeg skulle lægge mig ind i seng, men i stedet for gik jeg en tur med Maya ned i parken og derfra gik jeg hjem og gav min terrasse træolie. Fortsætter i morgen.                      Susanne har givet mig et net med madæbler så jeg har siddet ude i solen og skrællet æbler, så nu mangler jeg lige søsters flotte røde økologiske æbler  som hun har plukket til mig fra hendes egen have. Af de æbler skal jeg forsøge at lave en ligeså lækker æblekage som søster, hun skræller ikke æblerne, men koger dem hele bare uden kerner.

Ja nu er klokken blevet 20 og jeg har tændt for fjernsynet, vil se klipfiskerne det er god underholdning.

I morgen har jeg inviteret Helena på mor og datter dag, hvor hun bestemmer hvor vi skal tage hen, det bliver spændende.

 

Ønsker jer alle en dejlig Lørdag aften                                                                                   sammen med jeres kære og nære <3

Helle

                                                                                                                                        

                                            

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.