Glem aldrig kærligheden

Dagen var faktisk ret god, fik ikke udrettet så meget, men jeg følte en behagelig ro.                                                                                                                                    Lige indtil jeg læste en meget sørgelig besked fra en af mine nære som i Søndags blev indlagt med store hjerteproblemer.                                                                      Vedkommende ønsker ikke at jeg nævner navn og vores relation til hinanden.        Men det påvirker mig meget og jeg kan først komme på hospitals besøg Lørdag da jeg i morgen eftermiddag skal til Fysioterapeut med Maya og min aften skal jeg tilbringe sammen med enormt mange unge mennesker til årets “Puttefest i Dyrehaven Klampenborg.                                                                               

Tror bare at jeg går til ro nu, mange kærlige hilsner fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.