Min Onsdag

 

Ja så blev det Onsdag og den har været god.                                                                Vi Sov dejlig længe begge to, ja Maya forlader jo ikke sengen uden mig men så ligger hun og venter på at jeg kommer og giver hende den smertestillende medicin Metacam 1,5 mg mikstur som gives oralt  med en sprøjte og når hun har drukket det er Maya klar til dagen og bliver båret ned fra vores høje seng.   

Mit yngste barnebarn Noah fylder 1 år på Søndag og det skal fejres.                        Jeg har været i BR legetøj og købt  gave sammen med Ditte og C. 

Her til aften har jeg spist en rest af pizza fra i går og fået sorteret alt mit værktøj og andet fra mit rodeskab i gangen, det var virkelig rart at få gjort.                            Jeg  troede at det var i morgen at Maya og jeg skulle til fysioterapeut men der blev ringet om at vi var ventet i dag,  heldigvis var det okay at vi kommer på Fredag i stedet for. Lidt pinligt. 

Nu er klokken blevet rigtig mange, men det holder mig ikke tilbage med at se min serie.   

                                                        

                          

                                                         Godnat kære læsere.                                                                                                                                                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.