Heldige Helle

 

Venter jo min Sofa i denne uge og blev lidt bekymret for om jeg nu også kunne nå at komme af med min gamle sofa.                                                                                        Det (var) en sovesofa med chaiselong og opbevaring, jeg skriver “Var” fordi at den faktisk blev hentet af en sød hyggelig familie meget hurtigt efter at jeg havde sat den til gratis afhentning på en facebook side.                                                                                Familien ville også meget gerne tage Maya med, meeeen den gik mor ikke med til,  reklamerede dog varmt for De bosniske gadehunde.                                                          Anbefaler varmt at adoptere en gadehund.                                                                        Og jeg som troede at jeg skulle hente en trækvogn på Ejendoms kontoret  for selv at transportere sofaen til containerpladsen. Sikken en lettelse.                                              Her er virkelig tomt nu så jeg har fået gjort rent og vasket tæpper.                                    Det svært for Maya at undvære Sofaen men hun tar’ det egentligt fint nok.                      Jeg har også nået at bage boller og servere æblekage med markroner og piskefløde pyntet med chokolade kringler til Birgit og Susanne.

I dag er det 11 år siden at jeg mistede min mor, det er ikke en dag jeg fejrer, ej heller besøger graven.                                                                                                               At miste hende kommer jeg aldrig over men jeg ved at vi ses igen, men ikke endnu.      Jeg har ikke tid.                                                                                                                  I morgen kommer Ditte og C, mormor servere  ribbensteg kartofler sovs med rødkål, surt  og franskekartofler.

Nu vil jeg ta mig et hurtigt bad og kravle ind i  mit nyvaskede sengetøj, Uha det herligt.     Og så tænde for Viaplay og se nogle af de sidste afsnit af Robinson.

Godnat og sov dejligt <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.