Mormors små englebørn

En af de dage hvor alting bare går galt i en tid.                                                                  Havde lovet Helena at være hos hende klokken 14.30 så hun og Nikolaj kunne tage ud og få nogle timers kæreste tid.                                                                                            Jeg gik i kælderen for at hente min cykel, den stod tæt op af andre cykler hvilket resulterede i at den hang sammen med en anden og var meget tæt på at lave skade på min. Den anden cykel væltede og sådan gik det de næste minutter, alt imens jeg kunne høre Maya gø oppe fra lejligheden. Da jeg opdagede at jeg havde glemt min mobil var jeg nød til at løbe op efter den og da blev jeg sur på hende over den gøen og skældte så meget ud at hun desværre blev lidt bange for mig, for det er Maya slet ikke vandt til.  Jeg svedte så det drev af mig, var stresset og fik en voldsom dårlig samvittighed over for min lille bedste ven.                                                                                                        Ej det var skrækkeligt.                                                                                                        På bare 10 min var jeg fremme hos Helena.                                                                      Det var første gang at jeg skulle passe Noah, mit yngste barnebarn.

Det gik super godt, men Belle og William var også hjemme, så  vi var flere om at underholde Noah.                                                                                                                Ditte og Chiara kom også på besøg, så det blev en ganske hyggelig eftermiddag sådan lige bortset fra at Belle og William er alt for gode til at jagte hinanden.                              Åååå de kære børn men sådan er det jo meget ofte med søskende.                                                                                                                    

Det gik super fint, Noah er glad for mormor så vi kan sagtens være alene,  men til at starte med, kun som i dag tre timer. Jeg vil lære mere om hans daglige rytme vaner og evt. særlige behov før jeg går på fuld tid.

Nøjjjj ! ! Hvor jeg bare elsker alle mine dejlige børnebørn, alle 9 <3

Hjemme ventede min Maya som havde tisset ude på toilettets bademåtte hvilket hun i hvert fald ikke har gjort i over et år.                                                                                    Jeg ved jo godt at det handlede om at  hendes ellers så kærlige mor skældte ud, måske var det for at straffe mig.                                                                                                      Vi gik en god tur og nu har vi det bare dejligt og slapper af i sofaen.

I morgen er min plan at komme af med min gamle sofa så min stue kan nå at stå tom og klar til de nye møbler kommer i den kommende uge.

Godnat og sov godt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.