Min kære datter Helena 31 år <3

 

I dag er det min datter Helenas 31 års fødselsdag. Mor blev ikke inviteret men vi har skrevet lidt sammen. Helena sendte en scannings billede af baby drengen.                    Jeg havde gæster allerede fra Kl. 11, det var min kære veninde nabo Linda som kom for at hjælpe mig med at sætte hegnet op. Det lykkedes os dog ikke for vi manglede den rigtige Bit til skruemaskinen men så fik vi sludret og drukket kaffe. Therese trådte til og i løbet af no time havde vi sat hegnet op, jeg er så meget taknemmelig. Tusinde Tak piger <3 Det har virkelig også været et mareridt at få det hegn bragt hjem og sat op.      Ellers har dagen budt på Tøj vask, min elskede Maya og pleje af min skulder.

Kærlige hilsner og god aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.