Miserable, en tarvelig dag.

Startede dagen med at gå tur som vanligt da jeg opdagede en masse Politi,  en ambulance og en akutlæge ved siden af min opgang. Jeg kender jo mine naboer og det lignede meget et dødsfald, sikken et drama jeg var rystende.                                            Senere erfarede jeg at naboen som det handlede om havde ligget i sit køkken i et par dage og  var næsten død.

Polle hentede mig Kl.  13  og vi havde 3 timer til at hente traileren og aflevere den tilbage i Silvan Ballerup. Havde allerede betalt 78,- for gratis leje + forsikring og gebyr.  Alt foregik via en app  og hentede jeg den ikke senest en time efter start tiden skulle jeg betale yderligere et forsinkelsesgebyr på 300 + 199 for lejeperioden.                                Polles bil stoppede hver eneste gang bilen holdt stille F.eks. i krydsene og bilerne bag os dyttede konstant . Da vi endelig ankom kunne vi ikke finde ud af at frakoble trailer fra låse systemet, så jeg rendte efter hjælp inde i Silvan og heldigt at  der var en’ af de tre medarbejdere som kunne.                                                                                            Turen hjem gik på samme vis, Nøjjjjj !!!!!! Det værste var at bilisterne dyttede, det var  meget stressende                                                                                                                 Polle har jo kun sit ene ben så han kan ikke hjælpe mig med det fysiske , men Birgit nabo kom og hjalp mig bære hegnet ind i haven.  Det tog  Polle og jeg 3 timer i  alt.      vi  handlede ind  på vejen hjem, jeg  havde lovet en anden nabo i opgangen at købe noget med for ham i dag. Nåede kun op og vende, gav Maya mad så over i parken og træne FitChallenge. Den her aften var den hårdeste træning jeg har oplevet, den blev kaldt “Himlen” men nok ironisk, for det var svært at komme igennem og jeg kunne slet ikke følge med . Der er en super god stemning og alle er glade for at være der, også jeg, hvis min skulder havde været okay.                                                                              Vi gik vores tur, jeg tog bad og lagde rent sengetøj på, nice.                                            Kan slet ikke få  min venstre arm op til køkkenskabene, det er trist.

FitChallenge er mega hårdt men virkelig, virkelig super god træning hvor man kan opnå  gode resultater. Mit problem er nok også at jeg ikke vil stå og træne med en løst hængende arm.

Hver gang der bliver sunget Mette skulle vi sænke benene langsomt  men ikke nå jorden.

 

<3 <3 <3  Dårlig billedkvalitet men jeg kunne ikke dele video, så filmede den selv 🙂

På min mail fik jeg her til aften en kedelig besked om at jeg stadig skylder 3600 til forlaget Mellemgaard for min bog Jonas i dragens klør, som blev udgivet i 2018.   Det er KAN være dyrt at være forfatter .                                                                                      Jeg har set fodboldlandskamp Danmark – Østrig  2 – 0  og den var jo fantastisk.              Min telefon har virkelig været varm  i dag, så mange har skrevet og ringet.                      I morgen forsøger Linda og jeg at sætte hegnet op, hvis det ellers overlever blæsten i nat.

Jeg vil kalde min Mandag for “Miserable”, en tarvelig dag.

Ønsker os alle sammen en dejlig behagelig nat med en masse smukke dejlige drømme.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.