Hellekisten nummer 6

 

 

Det har været endnu en rolig dag, i mit tempo.                                                              Ved 12 tiden cyklede jeg op til Ditte og spiste frokost og sammen hentede vi Chiara fra vuggestuen, så glad hun blev.                                                                        Derfra cyklede jeg ned i byen og købte mad til Maya i “Rigtig hundemad”.              Her hjemme er jeg nok gået lidt i stå, men det bliver bedre når mine møbler kommer.                                                                                                                              Mit sofabord gav jeg væk, så der står kun den gammel sovesofa og venter på at blive smidt ud.                                                                                                                  Min nye hjørnesofa og stuebord skulle komme her den sidste uge i måneden, nøjjj hvor jeg glæder mig. 

 

 

På vejen op til Ditte cykler jeg altid bag hospitalet, så kommer jeg forbi mit barndomshjem på Hellekisten i nummer 6.

                                                                   

                                                                                               

                                            Sikken det stormer, pas på at i ikke flyver væk

                                                                   God aften til jer alle      <3                                                                                                

                                                                                         

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.