Psykiatrisk hospital

Det var en god samtale hos min behandler Anette.                                                            Kan ikke svare på hvordan jeg har det, men selv synes jeg at mærke en stor bedring og alligevel ender det med mit tuderi når Anette går i gang med at borer dybt i mig.              Men jeg havde det godt da jeg gik derfra og jeg har det også godt nu.                               Blir så glad når min lillebror siger at jeg er blevet helt normal, så griner jeg lidt indeni.    Jeg har haft en dejlig dag sammen med min Maya, det er Onsdag min og hendes hvile dag  og sådan har det også været.                                                                                      Det er kun måske at vi kommer til Holbæk hos lillebror i morgen, for søster har det ikke så godt, men hun synes at jeg skal pakke alligevel.     

Jeg vil slutte af for i aften og pakke en taske.

                                                                                      Mange Kærlige hilsner Helle                                                                                                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.