Hellere tyk og Brun end…

Igår aftes opdagede jeg at have glemt at ta’ morgen medicinen, så tog dem tog sammen med sovepillerne. Tror ikke lige at jeg havde tænkt mig ordentligt om. Vågnede i nat, var vind og skæv. Det var ikke spor rart, jeg væltede nærmest rundt.

Noget af en cocktail . Det meste af dagen er gået med recovery.

Derfor : Ingen medicin i dag, altså selvfølgelig dem til natten.

Da solen stod smukt på himlen forsøgte jeg at få lidt farve på kroppen. Ditte siger at det er pænere at være tyk og brun end tyk og hvid. På Søndag har jeg  tilmeldt mig til foto meetup  Ishøj havn og strand så tænkte at lytte til Dittes råd.

Det var bare aaaaaaalt for varmt.

Fik tyndet ud i mine have ting istedet for. Et par container ture med  den gamle klapvogn gjorde en forskel og jeg havde så sandelig også godt af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.