Mit et og alt

Agurk og kyllinge pølser skåret i skiver,  stegt i microovn og et glas med isklumper er Sofies favorit hun står selv i køkkenet og laver det. Sofie sov til kl 12 så det var hendes Brunch.

Dagen har været fantastisk. Helena og Nikolaj handlede ind til Grill mad, de overtog simpelthen mit køkken så det eneste jeg skulle var at fylde vand i mit nye bassin, svømme rundt sammen med Annabel og ha’ det sjovt. Nøjjj hvor den lille pige synger smukt. Ditte min lille Diva lå naturligvis i solvognen, men indimellem hoppede hun ned til os. Det lyder nok som om at det er et stort bassin, men det er det bare ikke.

Sofie gad ikke rigtig lege med i dag, trods den voldsomme hede, lagde hun sig ind i vores telt, puttede med tæppe og pude eller lå i mormors seng og så tegnefilm.

Jeg havde dækket bord ude på den store fælles græsplæne, hvor der også står gril som godt må benyttes hvis man spørger ejeren pænt.

Dejlig mad, dejlige børn, dejlig rengøring, dejligt bad og dejlig kvalitets tid i nyvasket sengetøj alene i min store seng. Kan da ikke ønske mere, ellers er jeg da et utaknemmeligt skarn.

Tak for alt <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.