Herlev byfest <3

Så dejlig en dag, hyggelig og sjov, mødte mange bekendte venner, veninder og fik kys og kram i lange baner.

 

Claudine og jeg mødte hinanden første gang for 33 år siden hvor vi begge var på en  familie højskole for enlige mødre med forskellige problematikker af sociale og psykiske karakter. Jimmy var 10 år dengang.  Var der ikke tiden ud for jeg blev smidt hjem fordi at jeg drak . Claudine har Borderline ligesom jeg og vi har rigtig mange ting til fælles.

 

I såååå mange timer gik jeg rundt sammen med børnene og Polle, det var ikke fordi at det var nemt at finde en plads, at komme på toilettet eller at få noget at spise, køerne var uendelige.                                                                                                                      I hele fem timer var jeg nede til byfesten og kommer igen i morgen, helt bestemt.             Herlev musical og teater var på scenen i eftermiddags, det var godt nok gode jeg fik helt kuldegys, men der var også en rigtig sød trommeslager som jeg fandt ganske spændende at kikke på. Fik da også øjenkontakt.

Nå men jeg hyggede mig og det var det vigtigste men for pokker hvor er jeg en træt Helle nu hvor jeg sidder her hjemme i sengen og ser tv 2.                                                Sover ikke sent i aften for skal  være til Haveråds møde her på Tornerosevej i morgen 9.30. Uha det er tidligt <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.