Vores Lørdag <3

Jeg kom op til tiden, men er jo slet ikke god til de tidlige morgener.                                  Det gik fint med haverådsmødet, vi har så mange gode ideer til hvordan vores beplantninger skal være i de forskellige blokke.                                                                  Maya og jeg gik en hyggelig formiddagstur da jeg var hjemme igen. Tiden fløj afsted og jeg skulle stadig nå så meget .                                                                                        Det lykkedes mig at bore og sætte et skoskab op ude i min gang, det var jeg stolt af.      Passede lille C imens Ditte var ude for at købe et lege køkken til hende.  Jeg vaskede tøj og gik eftermiddags tur sammen med Maya.                                                                Ditte ,lille C og jeg har været nede til Herlev byfest og hygget os i selskab med Helena, lille Noah, Nikolaj, Annabell og Polle.

 

 

 

Masser af kvalitets tid  sammen med mine elskede børn men jeg har været stresset, svært ved at overskue alle de mennesker, larm og musik. På et tidspunkt føltes det som om jeg ikke rigtig kunne klare mere i hovedet, blev psykisk dårlig et kort øjeblik.              Nu sidder jeg heldigvis herhjemme hvor roen har indtaget sin plads, herligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.