I nødens stund <3

Maya vækkede mig kl.7.30 det var en okay tid.
Jeg stod op og gik en lang tur med hende.
Det vil sige at lang var den nu ikke men hun snuser gerne hele vejen, en time skal vi nok have været på gaden.
Smukke varme solskinsstråler henover hele tornerosevej.
Såååå dejligt at Maya vil med ud og gå, men hun mangler selskab fra andre hunde og dem mødte vi ikke nogen af selv om vi gik hele parken rundt.
I eftermiddags gik Maya og jeg lidt længere men da jeg oplevede at hun satte sig ned, vendte vi hjem ad.
Har følt mig lidt hjælpeløs i dag, så havde en tude tur.
Synes det er svært at bede andre om hjælp, når jeg mangler noget.
Blev glad da Helena tilbød mig at købe mad til Maya nede i Maxi zoo og heldigvis var det en succes.
Har givet Maya kylling og ris lige siden jeg adopterede hende, prøvede med noget af Mickeys mad, det smagte hende ikke, men ej heller Mickey <3 . Det dyrt i længden at bestille over nettet, hvis det kun er enkelte ting jeg mangler. Tror snart at Maya kan være lidt længere tid alene og hun bider ikke så meget i andet end hendes eget legetøj, så mor er glad. Alt blir' langsomt meget nemmere, snart kan jeg handle selv. Vi er nu såååå trætte begge to, men på den fede måde <3 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.