Mors dag <3

Ditte og Mario overraskede mig, pludselig stod de ude foran døren, en helt time før aftalt.
Såååå vidunderlig smukt og lækkert <3 <3 <3 . Det er der jo slet ikke ord for Sammen kørte vi til Helena og børnene, sad i hendes solrige have og hyggede os. Nikolaj var hos hans mor. Helena havde købt slik og Chokolade til mig, så jeg er blevet godt forkælet i dag <3 <3 <3. Elsker mors dag <3 .
Vi bestilte pizza udefra så at ingen skulle stå for tilberedning af mad, bare ren afslapning og råhygge sammen med børnene.
Jeg er meget taknemmelig <3 <3 <3. Maya vækkede mig kl 05.30 i morges og derefter gjorde hun sit for at holde mig vågen, hvilket lykkedes. Maya bryder sig ikke om at være vågen alene hun vil ha' selskab, legetøj er ikke nok såååå jeg er lidt træt. Måske at vores lange gå tur i eftermiddags og besøget hjemme hos Helena hvor vi var mange har gjort hende træt 🙂 Det ved jeg for hun orker slet ikke komme op i min seng. Glædelig mors' dag <3 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.