Ingen kan erstatte en mormor <3

 

Allerede Kl. 4 i morges vækkede lille Chiara sin gamle mormor og siden da faldt jeg ikke i søvn igen men stod op Kl.5 og drak mit første krus kaffe.                                                Herligt at ligge ved hendes side og bare beundre det lille fine væsen.                            Da klokken var syv sad vi ved morgenbordet. Yoghurt med banan og havregryn, banan og clementin, just coffee til mormor.                                                                                    Hun er bare så dejlig når hun tøffer rundt om mig og når hun beordrer mig til at sidde på gulvet ved at klappe hænderne ned på det, – ” sæt dig her, siger  Chiara med masser af forventningens glæde.                                                                                                         Vi havde det såååå hyggeligt, Chiara har en stor boks fyldt med legetøj, dukke, tøj og bøger, en gå vogn og en scooter.                                                                                      Det var bare ikke helt nemt at finde min power frem for jeg var virkelig træt.                   Aftalte med Mario at han og sønnen Milo kom tidligt og hentede Chiara.                        Vi fik lige en kop kaffe før de kørte videre.                                                                          Jeg hvilede mig i flere timer efter Mayas tur.                                                                      Dagen er bare gået med at være træt.                                                                              Er nu meget paranoid  for i længere tid har jeg ikke kunnet høre hunden ovenpå ,som ellers plejer at larme imens han råber højt af den. Det er nok tre uger siden her blev så stille , jeg ser ham lufter den før han går på arbejde ved to tiden og igen ved 23 tiden, men der er ellers helt helt stille. ?????                                                                                Nu vil jeg ta min sovepille gider ikke være vågen med mine tanker.

Må i alle have en dejlig lørdag aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.