1. Advent sammen med børnene <3

Lysten driver stadig ikke værket når det handler om at komme op om morgenen.            Men da det så endelig lykkedes mig fik vi travlt med at komme på gaden.                      Det gik også op for mig at det i dag er første Søndag  i advent, ville ellers gerne have været nede i kirken.                                                                                                        Brugte en masse krudt på at rende op og ned ad trapperne med alt mit julestads.          Har ellers givet meget af det til børnene men stadig er der meget.                                   Jeg havde i dag inviteret mig selv og Polle hjem til Helena , Nikolaj og børnene sammen med Maya og mine  lækre koteletter som lå i fryseren og ventede

Vi spiste lækkert mad som altid når min svigersøn står i køkkenet og kokkererer.          Dejligt at have børnene omkring mig <3                                                                              På vej hjem kørte Polle spontant ned ned til Føtex , han vidste nemlig at jeg gerne ville købe mig et juletræ.

Ikke glemme at Maya og jeg var på kirkegården før besøget hos de unge for at lægge en julekrans og pynte lidt op med en flerfarvet lyskæde.

Jeg må hellere starte på at lave mine julevinduer. At pynte op her tar’ mig et par dage.    I morgen skal jeg også ud og rende, Helena har inviteret mig med til julehygge og mad  i Birkholm kirke og der tager jeg lille Ciara med, så Ditte kan komme til et møde på arbejdet .                                                                                                                              Glædelig 1 Advent  til jer alle <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.