Jeg blev i tvivl

Herligt at vaske køleskabet ned når pengene igen er rullet ind, så skal det bare fyldes op.

Jeg var en våd hund da jeg sad i frisør stolen,  havde fået en ordentlig regnvejrs skylle, havde ellers lige været i bad 🙂                                                                                            Dorte gør det godt, så jeg er tilfreds.                           

Før                                                              Efter                                                                                                                                                                                                      Bagefter cyklede jeg ned til byen for at handle ind i Rema, Nøjj hvor jeg slæbte da jeg gik derfra.

Blev i tvivl om hvad jeg skulle stemme i dag så gjorde som min mor lærte mig,  Er du i tvivl så lad være. Den beslutning har jeg det godt med.                                                      Hertil aften mødtes jeg med Polle nede ved bageren, jeg skulle hente “To good to go” Og jeg lover jer at der var masser brød , tænkte det jo nok så havde sendt bud efter ham så han også kunne få noget med hjem.                                                                      I morgen skal jeg med toget til Destortion  2022 og gå natteravn på Vesterbro fra kl 18 – 22 så ved ikke om jeg når skrive før Fredag.                                                                      Nu hopper maya og jeg ind under dynen og putter 🙂                                                          Ønsker dig / jer en dejlig behagelig nat, kærlige hilsner <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.