Jeg skal være Oldemor <3

Jo, jeg skal være Oldemor, min søn ” Morfar”  sendte mig billeder som han selv havde modtaget i al hemmelighed.

Det glæder mig meget at mit barnebarn Nikita skal være mor til en lille dreng til Marts, men er ulykkelig over at vide at vi ikke bliver en del af den lille drengs liv.                          Nikita er 21 år.

Glædes over alle de børn som Gud har givet mig, store som små og dem vil jeg nyde og elske til mit sidste åndedrag.

Min formiddag var sammen med lille C, hun og jeg fik nogle dejlige timer sammen, det utroligt så hurtigt hun udvikler sig, synes at jeg ser en ændring for hver gang vi ses selv om det heldigvis er ofte.

 

Tiden passere forbi.

Da Ditte kom hjem igen gik vi alle tre sammen ned for at handle i Big og derefter cyklede jeg hjem til en meget tisse trængende Maya.

Jeg ser frem til min aftensmad, har selv lavet dejen til mine pølsehorn.

I går aftes spiste jeg stegte rosenkål og løg med en bagt kartoffel til :).

Skal møde på grøn stær afdelingen i morgen klokken 10.

EJ seriøst, det er surrealistisk  at jeg skal være OLDEMOR !!

Kærlige hilsner og god aften fra Oldemor <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.