Afventer operation

 

Jeg var slet ikke forberedt  på at de skulle blive sån’ en grundig undersøgelse af mine øjne, hele to timer sad jeg i stolen, 2 gange bedøvelse, to kirurger undersøgte for at være enige om den videre behandling, mine øjne var totalt færdige bagefter.                  Fik blandt andet Scanninger af synsnerven og øjets netfiberlag, måling af øjenenes tryk, drypning af øjnene med pupiludvidende dråber mm.

De kom frem til samme konklusion, at jeg skal opereres for grå stær for at forhindre udbrud af grøn stær, som kan resultere i at jeg mister synet og det kan ske meget pludseligt.

Bag vores pupil i øjet sidder der en linse, hos mig er der ikke plads til den så der skal sættes en kunstig linse ind i hvert øje for at  at udvide pladsen i at vokse sammen så jeg ikke mister synet. desværre er er måneders ventetid, til dels på grund af sygeplejerskernes  strejke.

Operationen er dog ikke uden at der kan opstå  komplikationer, men det er der kun meget få chancer for.

Hævelse af hornhinde og nethindens centrum samt trykstigning

Nethindeløsning ( sjældent)

Blødning og infektion i øjet

Grøn stær.

Men det gode er at jeg slipper for mine briller, da mit langsynet forsvinder, dog skal jeg stadig  bruge mine læsebriller.

I går var eftervirkningerne af undersøgelserne slemme, i dag er jeg bare træt og har ” Grus i øjnene.                                                                                                                           Jeg skal hente medicin på apoteket som skal gøre at forsnævringen ikke øges.

Altså det her er svært at forklare, håber at i har forstået noget af det.

I morgen formiddag kl 9 skal jeg være til et Landsmøde for  Natteravne med lokation i Odense og på Søndag være model.

Det blir helt sikkert ikke muligt at lægge makeup så må desværre nok aflyse fotomeetup hvilket jeg er ked af.

Med hensyn  til i morgen  ved  jeg ikke endnu.

I dag skal vi bare slappe af og nyde hinanden mig og Maya

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.