Herligt <3

I aftes / Nat var meget succesfuld, der var masser af unge mennesker på gaden og humøret var højt.  Jeg havde en herlig tur på gaderne i Skovlunde, Ballerup og Måløv. Jeg blev sågar kaldt Farmor, altså på den fede måde.

Elsker det.                                                                                                                              Vi sluttede klokken 24, men kunne sagtens have brugt mere tid, behovet for os var stort tænker jeg.   

I dag har vi vores helt eget trummerum Maya og jeg og vi nyder det i fulde drag.

 

Parken har vi besøgt et par gange og også nydt solen i haven.                                Nu ligger vi  bare og “Er”. Herligt.

Ditte er blevet syg  og savner mor siger hun, så jeg har lovet at bage en kage og kikke en tur ned til dem i morgen.                                                                                Jeg havde skrevet til Kaj fra  Forlaget Mellemgaard i går for at spørge til hvad det ville koste mig hvis jeg udgav min bog hos dem igen.                                          12.000  hvis jeg ville have billeder med skrev han tilbage.                                          Efterfølgende  sendte han en mail    fra 2019 hvor jeg allerede havde sat min underskrift på en kontrakt af mit manuskript ?. 

Ønsker jer alle en smuk Lørdag,  jeg ser håndbold og senere Fodbold Danmark – Moldova. Ren råhygge <3                              

 

                                                                                                                                                                                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.