Mig og min Svigersøn Mario

Sååå rolig en dag, jeg skulle have været hjemme hos min lille syge Ditte men bestemte mig for at blive hjemme i tilfælde af at jeg ville blive smittet og derfor ikke kunne komme hjem til børnene i Jylland på Fredag.                                                                                      Så da Mario skrev om jeg ville give kaffe når han hentede kanelsnegle blev jeg meget  glad. Det er så fantastisk at vi har sådan et godt , tillidsfuldt og trygt forhold til hinanden. Kanelsnegle tar’ langt tid at bage, de skal hæve to gange 40 minutter og det havde jeg glemt.                                                                                                                                  Det var i hvert fald et lille hyggeligt besøg og jeg lavede en kasse med forskelligt pyntede snegle til de to turtelduer.

Min Maya og jeg har det dejligt, lige nu ligger vi i under dynen imens fjernsynet ruller.      Sikken en fantastisk kvinde håndboldkamp Danmark spillede mod Færøerne med resultatet 39 – 19. Sejt !

Tænker at det nok er en god ide om  jeg lavede noget varmt mad i dag, bedre sent end aldrig.                                                                                                                                        Det er en dejlig Søndag og det ønsker  jeg også for jer mine trofaste skønne læsere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.