Kondomer og bolsjer

En smadder dejlig aften det blev igår. Jeg blev hentet ved døren og kørt direkte til Ilforno Pizza og restaurant her i Herlev. Jeg tror at vi var 7-8 stykker der havde meldt sig til at spise sammen før vi skulle ud og gå. Jeg bestilte stegte rejer og salat. 5 rejer lå og kikkede på mig.

Verden er altså lille bitte, en af pigerne var min brors nabo og hun havde været tilstede dengang jeg kørte ind på min brors parkereings plads for at tage afsked med ham og hans kone i en kæmpe brændert. Min plan var at køre galt. Min bil var fyldt med sprut. Jeg kørte ind i to biler som stod parkeret.

Hun fortalte at det var hende som ringede efter politiet den dag og at jeg havde slået hende. Hun strålede som en sol, da hun hørte at jeg har været ædru i 5 år. Vi fik begge gåsehud og et stort kram. Det var en god oplevelse, vidste godt at jeg have set hende før.

 

På Kildegården fik vi gule natteravne jakker, jeg fik også en t skirts og et id kort. Lommerne blev fyldt med bolsjer og kondomer og vi havde en masse af Tuborgs nissehuer med blink, som skulle deles ud til de unge vi mødte ude på gaderne. Vi gik derfra i hold og fandt forskellige ruter. mange mennesker stoppede op, roste natteravnenes arbejde Der blev hilst og i det hele taget blev vi mødt positivt alle steder. De unge mennesker stod i grupper, flere henvendte sig for at snakke, kondomerne var populære og bolsjerne ligeså. En virkelig god stemning rundt omkring. Næste hold skulle afsted kl 21.30 tænker at det måtte have været noget af en udfordring på det tidspunkt når sprutten rigtig havde sat sine spor.

Dejligt at se min by så levende og hyggelig.

Jeg blev også kørt lige hjem til døren igen, det var luksus.

Bestemt ikke sidste gang jeg går igennem byens gader, som natteravn.

 

……………………………………….

Min ven Paul er desværre ikke rigtig i bedring som han troede. Blodet i benet stopper hurtigt med at cirkulere ned til fødderne. Ny undersøgelse/ operation igen i morgen.

Jeg har ligget hele dagen, træt og ondt i kroppen men på den fede måde. Nu har jeg bagt en roulade, fyld af rabarber fra haven og solbær. Klar til at se klipfiskerne.

Lille Liva er på overnatning hos mormor <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.