Kvalitets tid <3

Dagen i dag har jeg nydt i Ditte Lee’ s selskab.                                                              Og min Maya naturligvis :).                                                                                              Vi kørte ned til Big og handlede ind i flere butikker, men var også på Cafe A for at få lidt at spise og min cafe latte.                                                                                      Vi mødte min datter Helena , Nikolaj og lille Noah, ja og så min skønne veninde Maiken og hendes mand Jan. Jeg savner Maiken rigtig meget, så vil sætte tid af til en veninde hygge dag <3                                                                                              Her til aften har jeg drukket kaffe med en af mine dejlige naboer nede på bænken, hun har været isoleret af Corona og trængte til selskab.                                              I morgen skal jeg over og se de nye lejligheder / Rækkehus som er ved at blive bygget ovenover  Føtex i Herlev midtpunkt sammen med Helena og Nikolaj.            Jeg har lovet Paul Risalamande med kirsebærsaft i morgen så må hellere komme i gang med at koge grød.                                                                                                   

Bedste Lørdags hilsner fra mig <3 <3 <3

                                                                                                                                                                               

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.