De nye boliger i Herlev

Maya og jeg startede dagen med en lille tur ud i det smukke solskins vejr.              Derefter mødtes jeg med Helena nede i byen da vi skulle bese de nye  lejligheder “Taghaverne ”  som ligger på toppen af bymidten.                                                      Den to værelses rækkehus var skrækkelig lille, men ellers flot.                                  Der var ikke åben for en tre værelses ej heller ikke for en fem værelses som Helena og Nikolaj går efter. Så vi kommer igen ved næste etape.   Jeg har skrevet mig op på interesse listen.                                                        

Hjem igen  og lave  risalamande  til Paul.                                                                      Maya og jeg gik over til ham, men havde dog Mayas klapvogn  med og heldigvis.  Det var hårdt for hende at gå og det er svært når hun nu elsker det .                        Vi mødte en herre på vejen som stoppede op og sagde at  han ville lade hende sove ind nu da hun manglede et ben.                                                                            Næ nej, ikke min Maya.                                                                                                     Nikolaj havde været hos Paul og klippet hans lange hår, så nu mangler han kun at blive barberet og det kan jeg ikke finde ud af så ringer til hjemmeplejen i morgen.

Vi blev hos Paul et par timer og nu ligger vi her i sofaen og hygger os.                     I morgen skal jeg til frisøren og derefter et havemøde her i bebyggelsen.

Nu vil jeg ønske alle jer mine dejlige læsere en fortsat smuk Søndag.                                                                        

<3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.