Larm og lys i mørket

Er blevet god til at vågne tidligt og være frisk, men sover alligevel videre. Tænker at der ingen grund er til at kravle ud af min varme dyne.

Jeg har øvet mig på min tale, så Mia og jeg kan komme igang med at planlægge de fysiske rammer. ” DEEEEEEEEEET er ikke nemt alt det der som at der skal huskes !

Øjeblik !  Jeg skal lige lukke posen med mit Fredags slik.

Puh, jeg får det så dårligt med alt det sukker, ryster skrækkeligt indeni.

Helena hentede mig i eftermiddags så jeg kunne være sammen med børnene imens hun og Nikolaj kørte en tur ned til Herlev    byfest for at høre musik. Inden da havde Nikolaj lavet dejlig mad til os og Annabell var blevet puttet “Efter aftale” Så jeg ikke behøvede at slås med hende.

Nikolaj kørte mig hjem i sikkerhed, for sikken et regn, torden og lyn vejr her til aften og i nat. Det føltes virkelig som om det slog ned lige ude i min have. Jeg husker ikke at ha’ oplevet noget ligende. Slukkede mobil, tv, lys, bærbar, lukkede vinduerne og tændte stearinlys. Nøjjjj hvor hundene var bange. Også lidt mig. Der har virkelig været masser politi ambulancer og masser af højtråbende mennesker her nede i byen. “Monstro at der er mange som at der er døde ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.