Noget at grine ad

Lige hvad ” Helle havde brug for i dag. De er da skønne de to, jeg kunne sagtens ha’ klaret en time mere, selv om benene gjorde vanvittig ondt og min lille Annabell er blevet lidt tung. Det er vidunderligt når hun putter sig ind til mig og nusser mit hår når jeg løfter hende op.

Det var en hyggelig aften jeg fik der sammen med de unge, børnene og den ældre langskægget mand med hospitalsstrømperne, orange shorts, sandaler , krøllet grå        t shirts og rollatoren.

Nååårrrhhh Ja forresten det var Polle og det var ikke sån at han blev væk på noget tidspunkt.

På vejen hjem hørte jeg nogen mørkhårede drenge planlægge at stjæle cykler som cykelhandleren havde stående lige foran næsen på dem. Hvad gjorde Helle så ?? Jo jo hun advarede da butiksejeren som blev meget taknemmelig.

Jeg var ikke kørende i klapvognen alligevel, Ditte hentede Liva.

Nu må det være tid til frokost/aftensmad .Føtex lokkede mig til  solsikkeboller, graved laks og en bitte smule fredags slik.

I føtex så jeg skam også to mørkhårede “piger med lange fingre. Sikken en “Ta’ selv dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.