Lidt om livet.

Det er fantastisk at få beskeder fra jer som har købt min bog og mine anmeldere som har modtaget den i dag.                                                                                                      Jeg ønsker virkelig at rigtig mange vil læse min bog som både er barsk, spændende, sjov, sørgelig og lærerig.                                                                                                    En bog som er  meget gribende og som jeg er meget stolt af.                                            Begyndte på den for 43 år siden da min søn blev født og dengang kaldte jeg den “Jimmy mit hjertebarn”, men efterhånden som jeg skrev kunne jeg godt se at det ikke var nemt at komme til den slutning på manuskriptet.                                                           Det endte med at jeg gik hele vejen tilbage til min barndom, så længe jeg kunne huske tilbage og frem til mit voksen liv.

” En som bare er der, er blevet født og den vokser, så der kommer også en  2’er

 

I dag har været en af mine mindre gode, altså indeni mig som ingen kan se.                    Det var så hyggeligt at Bettina kom på besøg og jeg havde bagt en skøn lagkage.

Vi har meget til fælles, har mange menneskelige gode værdier er begge meget empatiske, omsorgsfulde, følsomme og giver os selv 200 % for mennesker og dyr.          Bettina gav mig gode råd om min nuværende situation omkring et par af naboerne og “Plankeværket”.                                                                                                        Heldigvis har jeg mange skønne naboer og vidste jo egentlig godt hvem som kunne give mig problemer.                                                                                        Gårdmændene har åbenbart været her i  morges imens jeg stadig sov og fjernet alle brædderne som lå udenfor min have, det var pænt af dem.                                              Ditte og Chiara har været på besøg, Ditte tilbød at køre med mig til Søborg efter en pakke som jeg havde bestilt.                                                                                            Vi havde det meget hyggeligt  her hjemme med the, kaffe og chokolade.                          I morgen skal jeg til lægen og snakke om et evt.  forløb i psykiatrien.                                Græder meget, har virkelig let til tårer og er paranoid. Jeg hader det ord men ikke desto mindre er det sandt.                                                                                                            Vil finde min dyne frem og putte sammen med min lille Maya <3

Må i alle have den bedste hyggelige aften <3

Kærligst Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.