I mørket er alle katte grå.

 

Sov først klokken fem i morges, så film hele natten som jeg ikke kunne løsrive mig for.    Min dag er gået med drama på drama på, med to to af mine naboer, flere andre beboere, en tidligere formand og Ejendoms kontoret.                                                        På grund af  de ekstra brædder imellem naboen og mig.  Ja det er skørt, men hun mener at det der mangler at blive gjort inde på min side bliver færdig gjort når det passer hende, at jeg skal fjerne hvad som står hos mig hvilket ikke var  aftalen, så vil hun male det sort og mit  er rent træ.                                                                                Det er hendes hegn mener hun, at kun hun bestemmer over det hegn, selv om det står imellem os. Faktisk er det ikke hele plankeværket hun har sat op, det har stået der i rigtig mange år.                                                                                                                    Nå men nu er der for alvor nabo krig, der bliver råbt højt ad mig og det virkelig grimme ord, selv min “Gode” nabo veninde Therese, har vendt mig ryggen.                                  Man skal virkelig passe på sig selv når man bor så tæt og er social anlagt.                      Alligevel føler jeg en ro inden i nu, efter at have været meget påvirket over situationen .  Maya og jeg skal bare se lidt fjernsyn, nu pakker jeg gaver ind og vi sover tidligt.

God Mandag aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.