Lige fra hjertet

Det har været en dejlig dag. Jeg har besøgt min veninde Susann som bor i Ballerup. Vi har kendt hinanden i mange år. Susann er fotograf, model og administrator .Det er Sussan som har lært mig at posere og gå catwalk. Jo” Hun er både dygtig og dejlig.  Vi havde nogle gode timer sammen, må lige tilføje at hun også laver en rigtig god kaffe.

Alle kan blive modeller, lige meget hvilken alder, køn og udseende. Ægte skønhed kommer fra mennesker der gør sig umage, med hvem de er.

Det er ikke hvad du siger, hvad du gør eller hvordan du ser ud. Det er den stemning som du bringer andre i, som definerer din skønhed.

Græsset vokser altså hurtigt eller også er det mig som sjældent besøger haven. Det er jo ikke fordi at lysten mangler, der er bare noget som holder mig tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.