En anden planet

At komme ud i det blå sammen med Mickey var faktisk rart efter flere dage inde i hulen.

Liva er i løbetid igen hvilket kun sker en’ gang hvert halve år, måske er det derfor at Mickey konstant kravler op på hende, når der går så lang tid imellem. Hun hyler når han ikke giver hende opmærksomhed. Liva er en “Strigle” for når hun ikke er i parringstid, knurrer hun af ham. “Gå væk siger siger hun. Jeg har aldrig troet at han hunde kunne finde ud af noget når de  er neutraliseret.

” Hvis de så bare var lidt diskrete i seancerne.

Ditte har været uden bolig i et halvt år nu og her ude foran min have bygger de jo højhus. Jeg vil også gerne finde en anden planet at være på. Vi opgav at finde noget på nettet. Deeeeet er ikke nemt for hundeejere, ingen vil ha’ os. Måske at jeg bare skal skrive mig op til Oldekolle.

Resterne af Pizza dejen skulle bruges i dag og jeg har atter bagt banan muffins. I morgen skal jeg nemlig besøge en god veninde og vi skal selvfølgelig ha’ kage til kaffen.

Jo” Helle har igen brugt flere timer i køkkenet.

Da jeg er hysterisk med hygiejnen som også omfatter køkkenet, bliver alt hvad jeg bruger af ingredienser dækket til, med ønsket om at der ikke lander hundehår eller andet i det.

Det vrimler og ses nøje når solen skinner, selv i mit fine rene køkken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.