Mænd ingen adgang

Jeg så at de dengang annoncerede på tv, de skrev- “Har du eller har du haft en kæreste sorg.

Det har nok været sådan altid, at jeg søger nye udfordringer.

Jeg var 34 år. Mit fotoalbum af gamle kærester blev inviteret med til reality programmet ” Mænd ingen adgang. Næsten alle billederne af mine kærester dukkede frem på skærmen . Forargelse for nogen og fornøjelse for andre.

” En af mine store forelskelser, spurgte mig senere sån’ nærmest skuffet ,hvorfor jeg ikke havde vist billeder af ham frem. Det turde jeg ikke, han havde et voldsomt temperament. Hmmm jeg får stadig sommerfugle i maven når han er i mine tanker.

Jeg mødte ikke op alene, for hvem har ikke oplevet at ha’ kærestesorg.

Min niece, lillebror Chris og en veninde deltog også i programmet. Få af vores pårørende sad med som publikum. Det var meget nervepirrende og samtidig vildt sjovt, når der var kommet hul på Bylden. Jeg var meget underholdene…

Smadrede engang en rude på et værtshus “Skidefuld” hvor min daværende mand stod som tjener. Han havde fundet en anden, jeg lavede jalusi drama hvilket resulterede i at da han smed mig ud, smadrede jeg ruden . Det kostede mig flere tusind kroner som jeg stadig afbetalte. Puplikum hylede af grin.

Dengang med episoden på værtshuset boede jeg alene med vores to fælles børn og min søn.

Det var en oplevelse som trillede frem, efter at jeg forleden fortalte om forhold eller mangel på samme.

Jeg er nok også en af dem som vil ha’ kærestesorg hele livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.