Fotomeetup Kongelunds ford

Sol blæst og regn, var med os hele vej’n.

En dag med positive dejlige fotografer og modeller. Jeg har klatret på et tag, leget med våben, ligget på et bord som stod midt på en tømmerflåde…….. Hang næsten i et æbletræ der var plantet ned ad en stejl bakke, bare fordi at jeg var grådig.

Havde naturligvis bagt chokoladekage med mandler til hele koret.

Tre fotografer på fire timer som havde mig skiftevis med på slæb. Jeg er træt som et alderdomshjem@.

I morgen har jeg helt sikkert ondt over det hele, kroppen blev bedt om at snog sig som en proptrækker, maven trukket helt ind til ribbenene, mindst. Læberne ryster og mine ben slasker. Nårh ja brysterne hænger mindre.

Så meget godt jeg har gjort for og med mit slappe skind i dag.

Efter et dejligt bad, sprød butterdej med reje/ aspargessovs, sidder jeg her i min sofa sammen med fire små kærlige brune hundeøjne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.