Masser af nabo hygge <3

Når jeg ikke har været ude at gå sammen med Maya har projektet heddet” Haven” , også lidt i selskab med Frida 6 år som er en af nabo tvilling pigerne, hendes søster var syg, de to hænger normalt sammen. Vi havde nogle hyggelige sjove timer herinde. Frida hjalp mig med at rive blade sammen, ordnede mit hår og legede med hendes legetøj imens hun nød en kop saftevand og jeg min kaffe. Frida talte alle mine pynte dyr i haven, 19 stykker blev det til.                                                                                            Jeg bagte to portioner Soft kerneboller med blandede nødder, den ene med chokolade stykker, så der var rigeligt til mig selv og nogle af naboerne. Vi har siddet mange ude på bænken i aften med kaffe sodavand og vin, nogen af dem sidder der stadig og hygger sig. Jeg trak mig for at skrive her. Vil ta en bad og forberede mig  mentalt på mit besøg hos øjenlægen i morgen, trådende skal fjernes og jeg har spørgsmål.                                                                                                                                                                    Ønsker jer alle en skøn dejlig behagelig nat <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.