Mit skøre hoved

 

Trådende blev fjernet og stadig var der ingen som havde nogen ide om hvorfor jeg har ondt oppe i hovedet når jeg tar brusebad. De gav opgaven videre til min egen læge men vil gerne se mig igen om en måned. Meen her til aften har jeg studeret min hovedbund med fingrene og den er meget øm i højre side og lidt bulet, nu besøger jeg egen læge i morgen mellem 8 -9. Jeg tør ikke vaske håret igen og få stød men tør shampoo dur jo ikke i længden.                                                                                  Maya lider meget under varmen, hun ville slet ikke gå hele vejen hjem på vores eftermiddags tur, så bliver vejret ligesådan i morgen så går vi kun en bitte tur eller nøjes med haven <3                                                                                                                       nu gå ind og lægge mig sammen med min Maya. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.